Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2022

На Берегівщині трьом підозрюваним у наркоторгівлі обрали запобіжні заходи

   

Слідчий суддя Берегівського районного суду задовольнив клопотання, погоджене прокурором Берегівської окружної прокуратури, та взяв під варту двох чоловіків і жінку. Їй визначено заставу у розмірі 156 тис. грн, а чоловікам – по 208 тис. грн для кожного. Їх підозрюють у незаконному розповсюдженні наркотичних засобів і психотропних речовин на території Берегівщини (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що закарпатці – мешканці смт. Вилок та м. Виноградів – налагодили схему незаконного збуту канабісу та метамфетаміну на території регіону. «Товар» підозрювані зберігали за місцями свого проживання, а в подальшому збували за попередньо домовлені суми коштів. Лише протягом цього місяця правоохоронці задокументували кілька таких випадків.

Крім того, у помешканнях фігурантів було проведено ряд обшуків. Знайдено та вилучено кристалічну речовину, схожу на метамфетамін та, ймовірно, канабіс, що мають підтвердити результати експертизи, а також електронні ваги та грошові кошти.

Розслідування кримінального провадження здійснюють слідчі Берегівського районного відділу поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1030