Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2022

Правоохоронця взято під варту за підозрою у скоєнні ДТП, в якій загинула дитина

   

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури правоохоронцеві повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України). Сьогодні слідчим суддею прийнято рішення про взяття його під варту без права внесення застави.

Йдеться про ДТП, що трапилася цієї неділі в с. Барвінок на Ужгородщині. Слідством встановлено, що водій автомобіля «Volkswagen Passat» здійснив наїзд на 15-річного підлітка, що саме переходив дорогу на пішохідному переході, ведучи біля себе велосипед. Дитина загинула на місці події.

Чоловіка освідчили, за кермом він був тверезим. На момент інциденту він перебував поза службою. Досудове розслідування у провадженні триває. Його здійснює Шостий слідчий відділ (з дислокацією в м. Ужгороді) ТУ ДБР.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1026