Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.10.2022

У Берегові керівнику автошколи, викритому на хабарі, повідомили про підозру та обрали запобіжний захід

   

За процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури директору організації, що надає послуги з підготовки водіїв повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368-3 КК України). У вівторок, 18 жовтня, його затримали в Берегові під час отримання коштів у розмірі 8500 грн.

Згідно з інформацією слідства, за грошову винагороду підозрюваний обіцяв допомогти чоловіку одержати посвідчення водія без жодної попередньої підготовки. Керівник організації запевнив, що громадянин зможе успішно пройти навчання, не відвідуючи заняття. У подальшому його внесуть до відповідного реєстру осіб, які закінчили курс теоретичної підготовки, що даватиме право на складання іспитів в сервісному центрі МВС України для отримання посвідчення водія.

Наразі закарпатцеві вже обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Подальше досудове розслідування здійснюють слідчі Берегівського райвідділу поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 970