Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.02.2023

Збував наркотики у густонаселеному районі Ужгорода – підозрюють місцевого мешканця

   

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури припинено діяльність чергового розповсюджувача наркотиків на території обласного центру. Місцевому мешканцю повідомлено про підозру за кількома фактами незаконного придбання, зберігання та збуту канабісу (ч. 2 ст. 307 КК України). Сьогодні чоловіка взяли під варту з правом внести 134 тис. грн застави.

Слідством встановлено, що 28-річний ужгородець займався протиправною діяльністю в одному з районів міста, призначаючи зустрічі клієнтам неподалік багатоквартирних житлових будинків чи супермаркету. Там і передавав їм згортки з особливо небезпечним наркотиком, одержуючи за це грошові кошти. Речовину рослинного походження та саморобні пристрої для куріння знайшли і вдома у фігуранта під час обшуку. Вилучені предмети скерують на відповідну експертизу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює Ужгородське районне управління поліції за оперативного супроводу Закарпатського управління ДВБ НПУ.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1133