Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.03.2023

Жителю Берегівщини, викритому на збуті метамфетаміну та зберіганні вдома гранат, обрали запобіжний захід

   

За доводами прокурора Берегівської окружної прокуратури мешканцю с. Гать обрали запобіжний захід за підозрою у збуті психотропних речовин та незаконному поводженні з боєприпасами (ч.ч. 1, 2 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України). Його взяли під варту з можливістю внести понад 214 тис. грн застави.

За даними слідства, підозрюваний займався розповсюдженням заборонених психотропів на території області. Задокументовано факти збуту ним згортків із метамфетаміном. Під час чергового такого чоловіка затримали правоохоронці.

Того ж дня у помешканні жителя Берегівщини провели санкціонований судом обшук. У будинку чоловік зберігав дві гранати із запалами до них та близько 150 патронів без передбаченого законом дозволу.

У кримінальному провадженні проведуть усі необхідні експертні дослідження. Подальше слідство здійснює Берегівський районний відділ поліції за оперативного супроводу Управління СБУ в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1123