Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.03.2023

Мукачівська окружна прокуратура в апеляції відстояла вирок місцевому жителю за розбійний напад – чоловік проведе 9 років за ґратами

   

Мукачівська окружна прокуратура в апеляційному суді відстояла покарання для місцевого жителя, який у квітні 2021 року вчинив розбійний напад, спрямований на заволодіння майном у великих розмірах (ч. 4 ст. 187 КК України). Колегія суддів Львівського апеляційного суду залишила без змін вирок Мукачівського міськрайонного суду, за яким чоловіку призначили 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Подія трапилась у Мукачеві на одному з складських приміщень. Його брат засудженого орендував для ведення підприємницької діяльності. Прокурор у суді довів, що мукачівець разом зі спільником вчинили розбійний напад, побили та зв’язали охоронця, залишивши в підсобному приміщенні. Після цього зловмисник викрав 300 тис. грн та іноземну валюту. До наступного дня він переховувався в одному з готелів на Мукачівщині, однак його оперативно викрили та затримали правоохоронці.

Варто зазначити, що новий злочин закарпатець вчинив, відбуваючи іспитовий строк покарання за крадіжку. Після його затримання у квітні 2021 року він перебуває під вартою без права внесення застави. Наразі рішення апеляційного суду набрало законної сили.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 994