Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2013

На свято Водохреща закарпатські прокурори зробили малечі в обласному притулку подарунки

19 грудня, працівники прокуратури Закарпатської області вирішили подарувати святковий настрій 26 діточкам, які перебувають в обласному притулку для дітей, що розташований в смт. Батьово Берегівського району.

Притулок у Батьові – це місце, де діти через різні складні життєві обставини перебувають до трьох місяців. Там отримують дах над головою і допомогу фахівців діти віком від 3 і до 18 років.
У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми - дорослі. Турбота про дітей, захист їхніх прав - один з найголовніших наших обов'язків – сказав прокурор області Анатолій Пет
руня, вітаючи вихованців притулку із святом Хрещення Господнього.
За ініціативи прокурора області Анатолія Петруні, уже доброю традицією у прокурорських працівників став збір коштів для закупівлі найнеобхіднішого для дітей, які з тих чи інших причин потрапили до притулку. Ось і в ці дні жоден з працівників органів прокуратури не залишився байдужим до першочергових проблем діточок.
Прокурори заздалегідь поцікавилися чого найбільше потребує на сьогодні Батьовський притулок для дітей і завезли їм теплі спортивні костюми, білизну, шкарпетки і миючі та дезінфікуючі засоби. Особливої нашої уваги потребують діти, кого доля обділила батьківським теплом і материнською ласкою, діти, які опинилися у складних життєвих умовах: ті, хто не відчуває турботи батьків, зазнали насильства чи пережили сімейну трагедію - додала начальник відділу з питань захисту прав дітей прокуратури області Наталія Кузан.

 

 

 
Прес-служба прокуратури Закарпастької області

кількість переглядів: 2352