Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.07.2013

Хабарників та корупціонерів засуджено

Вироком Ужгородського міськрайонного суду, за принципової позиції прокуратури,   визнано винним за ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара у значному розмірі) інспектора дозвільної системи сектору ОГП Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області.

Він одержав від підприємця хабар у сумі 500 грн. та 500 доларів США за прискорене виготовлення дозволу на придбання однієї одиниці нарізної мисливської зброї.

За вироком суду йому призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі майже 13 тис.грн. з позбавленням права займати посади в органах внутрішніх справ  строком на 3 роки.

Також,  днями Мукачівський міськрайонний суд, погодився з позицією прокурора і   визнав винним  за ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара) директора державного професійно – технічного навчального закладу «Мукачівський професійний аграрний ліцей імені М. Данканича». Він  одержав від гр.П. хабар у сумі 4200 грн., за дачу дозволу на поселення та проживання в гуртожитку вказаного навчального закладу бригади будівельників.

 

За вироком суду призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 17 тис.грн. з позбавленням права займати посади пов’язані із виконанням організаційно-розпорядчих функцій терміном на 1 рік. 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 507