Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.10.2013

Тячівського чиновника затримано при одержанні 2500 дол. США неправомірної вигоди, тепер йому загрожує до 10 років позбавлення волі

28 жовтня начальника Дубівського управління праці та соціального захисту населення Тячівської РДА викрито при отриманні 2500 дол. США неправомірної вигоди  правоохоронцями краю.

 

За інформацією прокурора Тячівського району Владислава Братюка, працівниками СДСБЕЗ Тячівського РВ УМВС України в Закарпатській області, чиновника викрито «на гарячому», також у нього вилучені грошові кошти отримані від закарпатки. За вищевказану суму він обіцяв посприяти у працевлаштуванні жінки на посаду спеціаліста державної соціальної допомоги Дубівського управління праці та соціального захисту населення Тячівської РДА.

28 жовтня липкорукому чиновнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України, того ж дня останній затриманий у відповідності до вимог ч. 1 ст. 208 КПК України.

На даний час у кримінальному провадженні проводяться інші необхідні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення всіх обставин події. Вирішується питання про застосування стосовно підозрюваного запобіжного заходу, відсторонення його від посади.

Прокуратурою області забезпечено контроль за ходом досудового  розслідування.

 

Довідка:

ч. 4 ст. 368 КК України - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди - карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 421