Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2013

У прокуратурі говорили про засади функціонування та порядок ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань

Сьогодні, 31 жовтня, у прокуратурі Закарпатської області відбулося спільне навчання з працівниками апарату прокуратури області, які не є реєстраторами та користувачами єдиного реєстру досудових розслідувань.

 

Начальник відділу статистики, ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань прокуратури області Неля Бокшан розповіла присутнім про основні засади функціонування  та порядок ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань.  Прокурор цього ж відділу Юлія Вакула виступила з  темою: «Використання відомостей про кримінальні правопорушення, осіб, які їх учинили у практичній діяльності, формування в Єдиному реєстрі досудових розслідувань звітності.

Старший прокурор відділу статистики ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань прокуратури області Олексій  Присіч  довів до прокурорів суть аналітичних можливостей Єдиного реєстру з урахуванням удосконалення інформаційної системи. Завершив спільне прокурорське навчання начальник відділу інформатизації прокуратури області Василь Маханець, який зупинився на технічних аспектах порядку доступу до Єдиного реєстру досудових розслідувань та його ведення.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 3925