Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.06.2014

Один з обвинувачуваних у вбивстві виявлений повішеним у камері ІТТ - прокуратура розпочала розслідування

                

19-річного хлопця знайшли повішеним в одиночній камері працівники райвідділу Тячівського РВ УМВС під час ранкової перевірки в ізоляторі тимчасового тримання, де він чекав на суд. Тепер стосовно останніх відкрито кримінальне провадження через те, що допустили вказану ситуацію.

Підсудний, підозрювався у скоєнні жорстоко вбивства молодого односельчанина, що було скоєне ним у парі з іншим рахівчанином минулого року в м. Рахів і небезпідставно було описане у ЗМІ, як ритуальне.

Прокуратурою вже розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 КК України, (службова недбалість), -  з`ясовуться   усі обставини ситуації, а також проводиться і службове розслідування з цього приводу.

 

 

Довідка:

 

 

ч.2 ст. 367 КК України - Службова недбалість ,  тобто  невиконання  або  неналежне виконання  службовою  особою  своїх  службових  обов'язків   через несумлінне   ставлення   до   них, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, - карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти  років з  позбавленням  права  обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох  років  та  зі  штрафом  від  двохсот п'ятдесяти   до  семисот  п'ятдесяти  неоподатковуваних  мінімумів
доходів громадян або без такого.

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2502