Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2014

За втручання прокуратури на роботі поновлено чотирьох працівників транспортної сфери, незаконно звільнених у зв`язку з мобілізацією

          

Прокуратурою внесено подання начальникам підприємств, де було незаконно звільнено - у зв’язку з частковою мобілізацією (всупереч вимог законодавства) 4 осіб.  Усі ці люди вже поновлені на посадах та нараховано їм заробітну плату у відповідності до середньомісячного заробітку з моменту звільнення.

Як повідомив Закарпатський прокурор з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Юрій Варга: «Нами було проведено перевірку з питань дотримання посадовими особами ВП «Ужгородська дистанція сигналізації та зв’язку» ДТГО «Львівська залізниця», ВП «Мукачівський загін воєнізованої охорони» ДТГО «Львівська залізниця» вимог законодавства України про працю, в тому числі Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення оборонно - мобілізаційних питань під час проведення мобілізації». Встановлено, що вказаними підприємствами у зв’язку з частковою мобілізацією, всупереч вимог законодавства звільнено 4 осіб та не поновлено на відповідних посадах. Після відповідного подання прокуратури усі вони вже поновлені на посадах.

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 2774