Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.06.2014

Прокуратура відкрита до діалогу з громадськістю та готова до активної співпраці

Зустрічі усіх без винятку керівників районних прокуратур з представниками громадськості заплановані на наступний тиждень.

На початку червня відбулась анонсована зустріч керівництва прокуратури Закарпатської області з представниками громадськості краю.

    Було обговорено ряд актуальних питань щодо стану законності на Закарпатті та роботи органів прокуратури області. Зокрема, прокурор області Олег Сидорчук проінформував присутніх про кадрові зміни - нові призначення, а також досягнуті результати роботи.

    Як відомо, для покращання роботи органів прокуратури з громадськістю при прокуратурі Закарпатської області утворена Консультативна рада. Також на сайті прокуратури області діє відповідна рубрика, де висвітлюється робота консультативної ради.

     Небайдужі представники громадськості тоді  висловили свої думки з приводу конкретних  наболілих питань, тих, які потребують якнайшвидшого вирішення.

     Відтак, демонструючи відкритість до діалогу з громадськістю та  готовність до результативної співпраці задля відновлення довіри до правоохоронних органів і зміцнення законності на території області, прокурор Закарпатської області Олег Сидорчук рекомендував усім підлеглим прокурорам провести такі ж зустрічі з активітами та громадою районів. Тому, відповідні зустрічі усіх без винятку керівників районних прокуратур з представниками громадськості заплановані на наступний тиждень. Про дати і час проведення яких  повідомлено у місцевих засобах масової інформації.

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 444