Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.06.2014

До 10 років позбавлення волі засудили батька-педофіла, через якого хлопчик вчинив самогубство - прокуратура не погодившись з м`яким вироком готує апеляцію

             

Днями Ужгородський міськрайонний суд виніс вирок – 10 років позбавлення волі ужгородцю за насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом вчинене щодо малолітнього сина, що стало причиною самогубства дитини.

 Два роки тому 10-річний хлопчик стрибнув з даху дев`ятиповерхівки в Ужгороді і загинув.  

 В подальшому судово-медична експертиза, окрім травм отриманих від падіння з даху, які призвели до загибелі дитини, виявила у нього пошкодження, характерні для зґвалтування неприроднім способом.

 У вчиненні такого жахливого злочину, обґрунтовано запідозрили рідного батька хлопця – 41-річного ужгородця. До того ж, його вже судили за розбещення неповнолітніх сина та падчерки і вирок  - 2 роки позбавлення волі - всупив у силу ще 23 жовтня 2012 року.

 Прокурором Іриною Попович, яка підтримувала державне обвинувачення в суді,  повністю доведено його вину у фактично гвалтуванні власного сина та доведенні його до самогубства. І хоча батько до останнього не визнає себе винним, колегія суддів винесла вирок – 10 років позбавлення волі. Проте, прокуратура вважає, що це м`який вирок і вже готує апеляцію.

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 
 
кількість переглядів: 2509