Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.06.2014

Інспектора з охорони природно-заповідного фонду НПП «Зачарований край» покарано за те, що одночасно займався підприємницькою діяльністю

                            

За зайняття підприємницькою діяльністю інспектору з охорони природно-заповідного фонду НПП «Зачарований край» доведеться сплатити штраф та буде конфісковано дохід від підприємництва.

 

Міжрайонною прокуратурою в ході проведення перевірки встановлено факт вчинення інспектором з охорони природного заповідного фонду НПП «Зачарований край» порушення норм антикорупційного законодавства.

 

Зокрема, як повідомив Закарпатський міжрайонний прокурор з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері Максим Киричук: «Виявлено, шо громадянин  Л., будучи інспектором з охорони природно-заповідного фонду НПП «Зачарований край», який є посадовою особою правоохоронного органу та має право і зобов’язаний діяти від  держави, займався підприємницькою діяльністю.

 

Відносно вказаної посадової особи міжрайонною прокуратурою було складено протокол та направлено на розгляд до Іршавського районного суду. Днями, постановою Іршавського районного суду закарпатця визнано винним у вчиненні корупційного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-4 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу з конфіскацією отриманого доходу від підприємницької діяльності.

 

 Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2705