Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2014

Понад 100 тис грн недоотримав бюджет через протизаконні дії посадовців Вишківської сільради

          

 За інформацією, начальника відділу захисту прав громадян та інтересів держави в екологічній сфері Іван Форгачі,  прокуратурою області внесено відомості до ЄРДР про кримінальні правопорушення передбачені ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) та ч. 2 ст. 240 КК України (порушення правил охорони або використання надр) за фактом незаконного здійснення видобутку корисних копалин загальнодержавного значення та стосовно службових осіб Вишківської сільської ради, які не здійснювали належні дії та заходи щодо контролю за дотриманням природоохоронного законодавства, чим державним інтересам завдано істотної шкоди у розмірі 105 тис. грн.

 

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні доручено проводити Хустському МВ УМВС України в Закарпатській області.

 

Довідково:

санкція ч. 1 ст. 367 КК України передбачає відповідальність у вигляді штрафу від двохсот п'ятдесяти до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

санкція ч. 2 ст. 240 КК України передбачає відповідальність у вигляді штрафу від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 329