Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2014

За фактом привласнення майже 650 тис грн бюджетних коштів прокуратура зареєструвала кримінальне провадження

            

Прокуратурою Закарпатської області внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

 

Як повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції Андрій Матвіяс, в ході перевірки оперативним управлінням ГУ Міндоходів у Закарпатській області встановлено, що у 2010–2011 роках службові особи одного з приватних товариств краю, при виконанні реконструкції водозахисних споруд на землях водного фонду та берегоукріплення двох річок Закарпатської області, зловживаючи службовим становищем завищили обсяги виконаних робіт та привласнили бюджетні кошти в особливо великих розмірах на загальну суму майже 650 тис. грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні доручено проводити СВ Рахівського РВ УМВС України в Закарпатській області, хід якого перебуває на контролі в прокуратури області.

Наразі посадовцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 418