Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2014

Прокуратура направила до суду кримінальне провадження відносно охоронця Мукачівського МВ УДСО з вини якого втік злочинець

        

Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом службової недбалості охоронця Мукачівського МВ УДСО (ч. 1 ст. 367 КК України).

 

Як повідомив старший слідчий слідчого відділу прокуратури Закарпатської області Ласло Товт, досудовим розслідуванням встановлено, що охоронець, особисто прийняв рішення випустити пацієнтів палати з посиленим наглядом на прогулянку до спеціально ізольованого прогулянкового двору, не перевіривши при цьому чи зачинені виходи з  цього дворика.

 

Відтак злочинець, який за рішенням суду проходив примусове лікування у Берегівській психіатричній лікарні,  втік у невідомому напрямку.

 

Довідка:

Наразі підозрюваному загрожує покарання у вигляді штрафу від двохсот п'ятдесяти до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 864