Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2014

В ході моніторингу судових рішень прокуратура встановила, що рішення про передачу адміністративного будинку Ужгородського поштамту прийняте з порушенням закону

         

Як повідомила начальник відділу представництва інтересів громадян та держави у судах Алла Андрейчик, прокуратурою області постійно здійснюється моніторинг судових рішень, постановлених судами області, які б могли завдати значних економічних збитків державі, а також судових рішень, пов’язаних з незаконним поглинанням підприємств, установ та організацій.

 

Так, в ході такого моніторингу встановлено, що з  порушенням норм матеріального та процесуального права прийнята постанова Ужгородського міськрайонного суду, якою задоволено адміністративний позов ПАТ «Укртелеком» та скасовано свідоцтво про право власності Ужгородського поштамту на адміністративний будинок загальною площею понад 3 600 м.кв., що на площі Поштовій у м. Ужгороді.

 

 Відтак, прокуратурою області вказану постанову Ужгородського міськрайонного суду оскаржено в апеляційному порядку до Львівського апеляційного адміністративного суду.

 

 

Прес-служба прокуратури  Закарпатської області

 

кількість переглядів: 422