Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.07.2014

Прокуратура встановила, що через протиправні дії службових осіб Чопської митниці Міндоходів держбюджет недоотримав майже 400 тис грн

         

Прокуратурою Закарпатської області внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування кримінальних проваджень передбачених ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) та ч. 1 ст. 361 КК України (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку) відносно службових осіб Чопської митниці Міндоходів через протиправні дії яких держбюджет недоотримав майже 400 тис. грн.

 

Наразі встановлено, що митники зловживаючи своїм службовим становищем, умисно, внесли до облікових карток книжок МДП ПІК «Інспектор 2006» та ЄАІС інформацію про митне оформлення товарів на підставі неіснуючих декларацій та заяв. Крім того вони здійснили несанкціоноване втручання в роботу ЄАІС та ПІК «Інспектор 2006», що призвело до підробки та спотворення процесу обробки інформації про доставку та здійснення митного оформлення товарів.

 

Також, прокуратурою області продовжується проведення перевірки по інших фактах.

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 410