Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.07.2014

Службовці одного з тячівських комунальних підприємств «назловживали» на понад 820 тис грн

            

Прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом зловживанням службовим становищем службовцями одного з тячівських комунальних підприємств на суму понад 820 тис. грн. (ч. 2 ст. 364 КК України - зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

 

У ході перевірки встановлено, що службові особи комунального підприємства утримали з нарахованої зарплати працівників КП понад 933 тис. грн. єдиного внеску, проте з цієї суми на рахунки органів пенсійного фонду та доходів і зборів перевели лише близько 110 тис. грн.

 

Відтак, інтересам Пенсійного фонду України та фондів загальнообов`язкового соціального страхування спричинено тяжкі наслідки на суму понад 820 тис. грн.

 

Довідка: ч. 2 ст. 364 КК України - зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та зі спеціальною конфіскацією.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 2736