Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2014

За поданням прокуратури через порушення законодавства під час адміністративного затримання громадян, до відповідальності притягнуто понад півсотні міліціонерів та прикордонників

          

Прокуратурою області, за наслідками перевірок, внесено 12 подань про усунення виявлених порушень вимог законів про адміністративне правопорушення при застосуванні заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян. За результатами розгляду документів прокурорського реагування до відповідальності притягнуто 52 працівника органів внутрішніх справ та державної прикордонної служби.

 

Упродовж поточного року органами прокуратури області проведено  12 перевірок дотримання вимог законів про адміністративне правопорушення  при застосуванні заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян.

 

Прокуратурою області вивчено стан додержання законодавства під час адміністративного затримання громадян уповноваженими особами органів внутрішніх справ та підрозділів прикордонної служби області. Було виявлено ряд порушень порядку застосування заходів адміністративного примусу, які регламентуються ст.ст. 259 - 263 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Відтак, винних осіб притягнуто до встановленої законом відповідальності.

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 388