Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.02.2015

За видачу фіктивних довідок трьом службовцям товариства загрожує до 7 років позбавлення волі

                    

Сьогодні, 25 лютого органом досудового розслідування, трьом службовим особам-членам організованої групи одного з товариств краю, повідомлено про підозру в тому, що вони, з метою легалізації перебування транспортних засобів ввезених на територію  України з-за кордону, за грошову винагороду, видавали громадянам фіктивні довідки щодо перебування цих автомобілів на ремонті.

 

За інформацією старшого прокурора відділу прокуратури області  Віталія Брунцвика: «Вказані дії службовців кваліфіковано за ознаками ч.3 ст. 28, ч.4 ст. 368-3 та ч.3 ст. 28, ч.1 ст.366 КК України - одержання службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вчинення дій з використанням наданих їй повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду, вчинене повторно та вчинене організованою групою, а також внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, вчинене організованою групою».

      Стосовно підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. За вказані кримінальні правопорушення службовцям загрожує покарання до семи років позбавлення волі.     

 

 

 

 

Прес – служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 2364