Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.05.2015

Зловмисникам, які викрадали з автомобілів ужгородців номерні знаки і вимагали за їх повернення гроші, загрожує до 7 років позбавлення волі

        

Прокуратурою міста Ужгорода скеровано до суду обвинувальний акт відносно двох громадян Республіки Молдова та мешканців Одеської області.

 

Як повідомив старший прокурор прокуратури міста Ужгорода Юрій Нам’як, досудовим розслідуванням встановлено, що вказані особи на початку січня поточного року, вирішили «підзаробити» на території Закарпатської області, викрадаючи номерні знаки з автомобілів іноземного виробництва.

 

Поцупивши номерні знаки з понад 160 автомобілів мешканців  міста Ужгорода, Мукачева, а також Ужгородського, Великоберезнянського, Перечинського, Мукачівського, Берегівського, Виноградівського та Хустського районів, чоловіки вимагали від власників гроші  за їх повернення.

 

Загалом органом досудового розслідування задокументовано 168 епізодів їх злочинної діяльності. Кримінальними правопорушеннями заподіяно матеріальної шкоди 89 потерпілим. Загальна сума спричинених збитків становить 82 тис. гривень.

 

Як уточнив прокурор, наразі зловмисникам за крадіжку номерних знаків і вимагання за їх повернення грошей, загрожує покарання до 7 років позбавлення волі.      

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 3385