Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.07.2015

Завдяки прокуратурі поновлено права подружжя-інвалідів

           

Прокуратурою Свалявського району, з метою захисту інтересів громадян здійснено вступ у цивільну справу в інтересах особи похилого віку та інваліда І групи, які потребують постійного догляду щодо усунення перешкод у здійсненні права власності, виселення та зняття з реєстраційного обліку.
Ще у 2009 року чоловік 1928 року народження інвалід І групи, уклав  договір дарування з сімейним подружжям з Свалявського району, згідно якого старенькі передали у власність ¾ частки свого житлового будинку з домовленістю, що за ними будуть доглядати. Однак недобросовісні закарпатці не виконували своїх зобов’язань, а  в подальшому взагалі вигнали беззахисних стареньких з їх помешкання.

Прокуратура стала в суді на захист пенсіонерів-інвалідів і за наслідками розгляду вказаної цивільної справи, Свалявським районним судом винесено рішення, яким позовні вимоги позивача задоволено в повному обсязі.

Відтак, прокуратура захистила права подружжя-інвалідів і недобросовісні утримувачі підлягають виселенню з житлового будинку.

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 799