Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.11.2015

Закарпатський окружний адміністративний суд розгляне позов прокуратури області стосовно земель спортивного комплексу «Авангард»

   

Львівський апеляційний адміністративний суд задоволив апеляційну скаргу прокуратури Закарпатської області, скасував незаконну ухвалу суду першої інстанції та призначив до розгляду Закарпатським окружним адміністративним судом позовну заяву прокуратури, заявлену в інтересах держави до Ужгородської міської ради, відділу землекористування (структурний підрозділ) та управління Держгеокадастру в Ужгородському районі з вимогою про визнання дій неправомірними та зобов’язання до їх вчинення.

 

Прокуратура звернулась до суду оскільки вважає, що посадовці вищевказаних установ невірно облікували землі в межах існуючої огорожі стадіону «Авангард»  (8,4 га) в м. Ужгороді по вул. І.Франка,1 та віднесли їх до категорії земель громадської забудови.

 

Відтак, прокуратура вимагає в суді зобов’язати посадовців внести виправлення в облікові документи та класифікувати ці землі, як землі рекреаційного призначення, фізичної культури і спорту, що у майбутньому виключить можливість незаконного дерибану земель спортивного комплексу «Авангард».

 

 

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю

прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 641