Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.04.2016

Закарпатські прокурори шляхом таємного голосування обрали трьох делегатів на всеукраїнську конференцію працівників прокуратури

 Сьогодні, 15 квітня 2016 року, набрали чинності положення Закону України «Про прокуратуру» щодо функціонування органів прокурорського самоврядування та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів. Законом передбачено двотижневий строк для скликання та проведення всеукраїнської конференції працівників прокуратури.

У зв’язку з цим,  у прокуратурі Закарпатської області  відбулися збори прокурорсько-слідчих працівників апарату прокуратури області для обрання трьох делегатів на вказану конференцію, яка відбудеться в Генеральній прокуратурі України 22 квітня 2016 року.

Для забезпечення своєчасного проведення зборів, прокурором області виданий відповідний наказ, яким створено організаційний комітет.

Організаційним комітетом зареєстровано 6 кандидатів у делегати на конференцію прокурорів.

Шляхом таємного голосування обрано трьох кандидатів, які приймуть участь у всеукраїнській конференції та будуть обирати членів до Ради прокурорів та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії.

Аналогічні збори відбулися у п’яти місцевих прокуратурах, у яких обрано по два делегати на всеукраїнську конференцію прокурорів. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2465