Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2016

Відбулась зустріч членів Консультативної ради при прокуратурі області з керівництвом Ужгородської місцевої прокуратури

Днями відбулася зустріч членів Консультативної ради при прокуратурі області з керівниками Ужгородської місцевої прокуратури.

 

Територіально їй сьогодні піднаглядниі не тільки обласнй центр, а вся Ужанська долина – від Ужка до Чопа. Зрозуміло, що перші місяці  виявили ряд проблем, неузгодженості   дій, зокрема і з підроздіфлами новостворених органів поліції на місцях. Як їх вирішують розповів керівник Ужгородської місцевої прокуратури  старший радник юстиції Дмитро Кириленко.

Голова та члени Консультативної ради  Олександр Бондаренко, Олексій Кіндрат, Михайло Греньо, Василь Захарець підказали керівникам місцевої  прокуратури на на ряд об’єктів, де, на їх думку, необхідно зосередити наглядні прокурорські  зусилля, радили які форми і методи співпраці застосовувати з громадськістю, щоб ефективніше працювали всі правоохоронні та контролюючі служби, краще захищалися конституційні права і свободи громадян.    Змістом зацікавленої та відвертої розмови радників юстиції і консультантів залишились задоволені обидві сторони.  

 

 

 

 

Заступник голови консультативної

ради при прокуратурі області

Член спілки журналістів України                                                          Іван Тегза

кількість переглядів: 2329