Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.07.2016

Берегівські посадовці зазіхнули на земельну ділянку професійного ліцею сфери послуг – прокуратурою розпочато кримінальне провадження

Берегівською місцевою прокуратурою розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.366 КК України, а саме службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки.

Як встановлено Берегівською місцевою прокуратурою, місцеві посадовці виділили одному з мешканців м. Берегово, земельну ділянку для ведення індивідуального садівництва площею 0,12 га і вартістю майже  350 тис. грн., в м. Берегово, за рахунок земель освіти, якими користується Берегівський професійний ліцей сфери послуг.

Як уточнили у Берегівській місцевій прокуратурі, з частини землі  на якій розташований гуртожиток для студентів, вищевказаного навчальному закладу, посадовці вирішили відібрати третину із земельної ділянки з 0,3881га та зменшити її на 0,26881га, чим порушили вимоги ст. 21, п. «ж» ст.84 Земельного Кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2762