Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2017

Закарпатською прокуратурою затримано при одержанні 2 тис доларів хабара оперуповноваженого поліції (ФОТО)

Слідчими прокуратури Закарпатської області, спільно з співробітниками відділу внутрішньої безпеки в області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, затримано оперуповноваженого Ужгородського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 2 тис доларів США.

Вказані кошти працівник поліції вимагав від правопорушника за сприяння, з використанням службового становища, у не притягненні його до кримінальної відповідальності за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство вчинене із застосуванням вогнепальної зброї, карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

Наразі, розслідується кримінальне провадження за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням (ч. 3 ст. 368 КК України).

Затримано оперуповноваженого поліції при одержанні хабара поблизу будівлі прокуратури Закарпатської області. На даний час з ним проводяться першочергові слідчі дії.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2492