Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.06.2017

За незаконний збут наркотиків закарпатцю загрожує до 10 років за гратами

Тячівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Тячівського району, який обвинувачується у незаконному зберіганні та збуті особливо небезпечного наркотичного засобу (ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309 КК України).

 

 

Як повідомив виконувач обов’язків керівника Тячівської місцевої прокуратури  Віктор Кузан, досудовим розслідуванням установлено, що обвинувачений упродовж березня - травня поточного року займався протиправною діяльністю у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

Місцевою прокуратурою спільно з Дубівським відділенням Тячівським відділом поліції у даному кримінальному провадженні проведено негласну слідчу (розшукову) дію у виді контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки наркотичного засобу.

В ході цього негласного заходу 8 травня 2017 року в с. Ганичі Тячівського району, під час незаконного збуту за 4 тис. грн особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу вагою близько 9 грам зловмисника було затримано. Наркотичний засіб та грошові кошти вилучено.

Крім того, при затриманні у обвинуваченого також вилучено поліетиленовий пакет з особливо небезпечним наркотичним засобом - канабісом вагою близько 10 грам.

Результати проведеної негласної слідчої (розшукової) дії використано
у доказуванні.

За вчинення інкримінованих злочинів обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років
з конфіскацією майна.

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 1958