Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2017

На Закарпатті судитимуть сільського голову, котрий підозрюється в розтраті понад 600 тис грн бюджетних коштів

Мукачівською місцевою прокуратурою скеровано до Мукачівського міськрайонного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням сільського голови одного з районів у розтраті бюджетних коштів на суму понад 600 тис. грн. та підробці офіційних документів (ч. 2 ст. 366, ч. 5 ст. 191 КК України).

 

Зокрема, досудовим розслідуванням встановлено, що у серпні 2016 року посадовець, діючи в інтересах одного з товариств району, за попередньою змовою з директором товариства, вніс неправдиві відомості до акту приймання виконаних будівельних робіт по реконструкції дошкільного навчального закладу. Внаслідок вказаних дій сільського голови було завищено обсяг фактично виконаних робіт від обсягів вказаних в актах приймання виконаних робіт на загальну суму понад 600 тис. грн., якими незаконно заволоділо підприємство, що проводило ремонтні роботи.


Довідково:

Згідно санції статей 366 та 191 КК України винній особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.



Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2327