Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.06.2018

За втручання прокуратури бюджет Пилипецької сільської ради поповнено на 40 тис грн

  

Господарським судом Закарпатської області задоволено позов Хустської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Пилипецької сільської ради Міжгірського району до фізичної особи підприємця про стягнення пайового внеску за участь у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури за господарським договором та стягнуто на користь органу місцевого самоврядування  майже 40 тис грн.

 

Звернулась прокуратура до суду через  те, що рішенням господарського суду Закарпатської області визнано укладеним з дня набрання рішенням суду законної сили договір про пайову участь (внесок) замовника (юридичною, фізичною особою) у створенні розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури с. Пилипець між виконавчим комітетом Пилипецької сільської ради та місцевим підприємцем на суму 40 тис грн.

 

Проте, нехтуючи положеннями законодавства, підприємець свої зобов’язання за договором  не виконав і не сплатив пайовий внесок у бюджет Пилипецької сільської ради в сумі 40 тис грн.

 

Відтак, за втручання Хустської місцевої прокуратури, приватний підприємець все ж сплатить до бюджету Пилипецької сільської ради 40 тис грн пайових внесків.

 

 

Прес-служба прокуратури  Закарпатської області

кількість переглядів: 2216