Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.08.2018

Прокуратура оголосила державному інспектору управління Держпраці у Закарпатській області про підозру у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди

    

За процесуального керівництва Хустської місцевої прокуратури, головному держінспектору управління Держпраці у Закарпатській області оголошено про підозру у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України).

 

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Як ми раніше інформували, 19 червня 2018  р., Хустською місцевою  прокуратурою спільно із співробітниками Управління захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕ НПУ затримано інспектора Управління держпраці у Закарпатській області при вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у розмірі 300 доларів.

 

Гроші інспектор вимагав та отримав від місцевого підприємця за не притягнення його до адміністративної відповідальності, через не оформлення останнім найманого працівника.

 

В ході досудового розслідування встановлено причетність до вчинення даного злочину й іншого співробітника управління Держпраці в Закарпатській області.

 

Відтак, 13 серпня 2018 р., головному держінспектору управління Держпраці на Закарпатській області повідомлено про підозру у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди службовою особою (ч.3 ст. 368 КК України).

 

Досудове розслідування здійснює слідчий відділ Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом Хустської  місцевої прокуратури.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 2447