Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2018

Мешканець Луганщини, який скоїв «серію» крадіжок на Міжгірщині, перебуватиме під вартою

     

За клопотанням процесуального прокурора, мешканцю Луганської області, який в період 30 серпня по 6 вересня 2018 року скоїв серію крадіжок на території с. Пилипець, Міжгірського району обрано запобіжний захід у виді тримання під  вартою. При цьому, судом обрано підозрюваному альтернативну міру запобіжного заходу - заставу в розмірі 40 тис грн.

 

Як встановлено в ході досудового розслідування, затриманий, протягом тижня (з 30 серпня по 6 вересня 2018 року), скоїв шість крадіжок майна та грошей місцевих мешканців з їх приватних помешкань та автомобілів на загальну суму близько 130 тис грн.

 

Затримали 31-річного чоловіка «на гарячому», після чергової крадіжки. 

 

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 1,3 ст. 185 КК України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно поєднана з проникненням у інше приміщення.

 

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні здійснюють слідчі СВ Міжгірського ВП Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області.

 

Довідково:

Згідно санкції даної статті, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 2457