Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.09.2018

На Міжгірщині судитимуть викладача Міжгірського медичного коледжу за отримання неправомірної вигоди

                   

Міжгірським відділом Хустської місцевої прокуратури затверджено та  скеровано до суду обвинувальний акт стосовно викладача Міжгірського медичного коледжу у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (отримання неправомірної вигоди службовою особою).

 

Встановлено, що викладач Міжгірського медичного коледжу, не виставляла студентам коледжу підсумкові оцінки з ведучого нею предмету та вимагала від них грошові кошти, погрожуючи їм не переведенням на наступний навчальний курс. В подальшому, знаходячись в аудиторії  медичного коледжу, підозрювана одержала від студентки частину попередньо обумовленої неправомірної вигоди у розмірі 2600 грн.

 

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні здійснювали  слідчі Міжгірського ВП Хустського ВП ГУНП України в Закарпатській області за процесуальним керівництвом Міжгірського відділу Хустської місцевої прокуратури.

 

Довідково:

Згідно санкції  статті, підозрюваній  загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.


Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2830