Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2018

Закарпатця, який займався збутом метамфетаміну, засуджено до семи років ув’язнення з конфіскацією майна

     

Берегівським районним судом засуджено до семи років позбавлення волі з конфіскацією майна 50-річного місцевого мешканця, який неодноразово збував наркотичні речовини в м. Берегово.

 

Як поінформував керівник Берегівської місцевої  прокуратури Володимир Жилкін,  в ході судового слідства прокурором доведено, що обвинувачений займався неодноразовим збутом психотропних речовин (метамфетаміну).  

 

Крім того, під час проведення вдома у чоловіка санкціонованих обшуків, поліцейськими виявлено канабіс, який відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено. Не бажаючи відповідати за скоєне, закарпатець намагався втекти та здійснював опір працівникам правоохоронного органу під час виконання ними своїх службових обов’язків.

 

Відтак, на підставі наданих суду доказів овинуваченого визнано винним у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту, а також у незаконному збуті психотропних речовин, вчинених повторно (ч.1, ч.2 ст.307 КК України), а також незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту, вчинених повторно (ч.1, ч.2 ст.309 КК України), та опору працівникові правоохоронного органу під час виконання ним своїх службових обов’язків (ч. 2 ст. 342 КК України) та засуджено до семи років ув’язнення з конфіскацією майна

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2772