Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2018

До уваги студентів Закарпаття: проводиться конкурс творчих та наукових робіт «10 кроків прокурора до подолання корупції»

     

Генеральною прокуратурою України та Міністерством освіти і науки України підписано наказ від 13.10.2017 № 289/1375 «Про співпрацю та комунікацію між відомствами», в рамках якого заплановане щорічне проведення конкурсів серед студентів, які навчаються за спеціальністю «Право» на всіх рівнях вищої освіти, з прокурорсько-слідчих питань.

 

Відповідно до пункту 2 цього Наказу  запроваджено щорічне спільне проведення конкурсу творчих та/або наукових робіт на тему прокурорсько-слідчої діяльності серед студентів, які навчаються за спеціальністю «Право» на всіх рівнях вищої освіти.

 

На даний час оголошено конкурс творчих та/або наукових робіт на тему «10 кроків прокурора до подолання корупції», відповідно до умов якого студенти мають надіслати роботи до 17 жовтня 2018 року на електронну адресу регіональної прокуратури.

 

На базі прокуратури Закарпатської області діє комісія, до складу якої увійдуть прокурори, представники департаменту освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації та ДВНЗ «Ужгородський національний університет», яка, за наслідками вивчення студентський робіт, обере 3 найкращі та скерує її до Генеральної прокуратури України, де буде проведено фінал конкурсу. 

 

Учасникам конкурсу із числа студентів вузів, розташованих на території Закарпатської області, роботи необхідно надсилати на електронну адресу прокуратури Закарпатської області [email protected] до 17 жовтня 2018 року.  

 

В листі, що докладатиметься до роботи, необхідно зазначити прізвище, ім'я, по батькові, вищий навчальний заклад, в якому навчається студент, курс та спеціальність, а також засоби зв’язку – телефон, електронна адреса та адреса місця проживання. 

 

Серед вимог до робіт:

- самостійна підготовка робіт, які раніше не оприлюднювались;

- виконання робіт українською мовою.

 

Роботи мають бути виконані у вигляді:

- доповіді (загальний обсяг не повинен перевищувати 2 друковані сторінки формату А4, шрифт Times New Roman, 14 кегль, інтервал 1,5);         

-  презентації Power Point загальним обсягом до 12 слайдів;

- інтерактивної презентації (наприклад, судове засідання за участю прокурора, взаємодія із засобами масової інформації під час участі у телепередачі, інтерв’ю у прокурора, опитування громадян тощо) із текстовим супроводженням для подальшої публікації у щомісячному виданні «Вісник прокуратури»;

- реклами (ролик, буклет, брошура тощо) із текстовим супроводженням.

 

Основним критерієм оцінки робіт є новизна, креативність та реальність впровадження пропозицій в діяльність органів прокуратури.

 

У фіналі конкурсу комісія, до складу якої увійдуть фахівці прокуратури, МОН України, вишів та наукових установ, визначить найкращі роботи. Нагородження переможців проведуть до 1 грудня 2018 року. Крім того, найкращі роботи опублікують у щомісячному виданні “Вісник Прокуратури”.

 

 

 Відділ роботи з кадрами

прокуратури Закарпатської області 

кількість переглядів: 2604