Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.10.2018

Колектив прокуратури Закарпатської області висловлює співчуття

    

Колектив прокуратури Закарпатської області висловлює щирі співчуття з приводу смерті 69-річного ветерана органів прокуратури, почесного працівника прокуратури Пап Михайла Федоровича.

 

Народився Михайло Пап 9 травня 1949 року в селі Білки, Іршавського району, Закарапатської області. Після проходження строкової служби в армії вступив до Харківського юридичного інституту.

 

В органах прокуратури, Михайло Федорович розпочав  працювати з 1976 року на посаді помічника прокурора Ужгородського району.  В подальшому обіймав різні посади в апараті прокуратури Закарпатської області. Відпрацювавши з 1997 по 2004 роки заступником прокурора Закарпатської області, був переведений до Генеральної прокуратури України, де працював до виходу на пенсію.

 

Пам'ять про мудрого і виваженого правника, доброзичливого наставника, який завжди ділився знаннями та досвідом з молодими колегами, назавжди залишиться в серцях усіх, хто мав честь знати його, жити та працювати поруч з ним.

 

За свою багаторічну прокурорську діяльність та бездоганну працю,  закарпатець Михайло Пап здобув високий авторитет та велику повагу серед не одного покоління працівників органів прокуратури Закарпаття та всієї України. За сумлінну працю нагороджений знаком «Почесний працівник прокуратури».

 

Наслідуючи його приклад, обидві дочки стали юристами та продовжують стояти на варті Закону, утверджуючи справедливість в нашій країні.

 

Працівники органів прокуратури Закарпатської області, які мали можливість працювати з ним завжди пам’ятатимуть його, як неймовірно виважену, добру, чуйну, мудру людину, який готовий був  завжди прийти на допомогу тим, хто цього  потребував, був мудрим наставником і професіоналом своєї справи.

 

Керівництво, колектив та ветерани органів прокуратури Закарпатської області висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Михайла Федоровича.

 

Вічна пам’ять. Хай земля йому буде пухом.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 1949