Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.10.2018

Взято під варту закарпатця, затриманого на Виноградівщині при збуті метамфетаміну

       

Берегівським районним судом задоволено клопотання слідчого погодженого із процесуальним прокурором щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб місцевому мешканцю, підозрюваному за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин).

 При цьому судом обрано альтернативну міру запобіжного заходу -  заставу в розмірі майже 52 тис грн.

 Факт продажу психотропної речовини 33-річним виноградівцем задокументовано працівниками Управління протидії наркозлочинам Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, спільно з працівниками Берегівського відділу поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратри.

 Під час проведення обшуку за місцем проживання чоловіка, поліцейські вилучили гроші, за які підозрюваний продав психотропну речовину, залишки білого порошку, схожого на психотропний засіб - метамфетамін, речовину рослинного походження, схожу на марихуану та електронні ваги.

 За погодження процесуального прокурора затриманому повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті психотропних речовин (ч.2 ст.307 КК України).

   Триває подальше слідство.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 2477