Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.11.2018

У прокуратурі області, з нагоди Дня працівників прокуратури України, нагородили кращих прокурорів

      

Напередодні дня працівника прокуратури України, яке щороку відзначається 1 грудня, у прокуратурі Закарпатської області відзначили кращих працівників.

Зміцнення законності та правопорядку, дотримання конституційних принципів і засад, що  випливають сьогодні із завдань, які стоять перед державно-правовими інституціями -  це ті обов’язки, які супроводжують співробітників прокуратури протягом усієї служби.

І в непростий, для нашої держави час випробувань, робота працівника прокуратури - це в першу чергу велика відповідальність, безкомпромісність і виваженість кожного кроку.

Сьогодні, у прокуратурі області було відзначено працівників, які за час роботи в органах прокуратури області проявили свої найкращі професійні якості та сумлінно виконують свої обов’язки.

Так, відзначаючи сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативу, оперативність у роботі та з нагоди Дня працівників прокуратури п’яти прокурорам присвоєно в порядку заохочення класні чини.

Крім того, за сумлінне та зразкове виконання своїх службових обов’язків кращим працівникам прокурором області оголошено подяки.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 2268