Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.12.2018

За клопотанням прокуратури взято під варту мешканця Берегова, що підозрюється у вбивстві рідної матері

         

          Судом задоволено  клопотання процесуального прокурора про взяття під варту мешканця м. Берегова, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві рідної матері.

В ході досудового  розслідування  встановлено, що  ввечері, 12 грудня, між сином та матір’ю виникла сімейна сварка, під час якої, 24-річний підозрюваний наніс матері біля 30 ударів ножем. Отримані травми виявились смертельними, жінка загинула на місці події.

«У закарпатця відібрано кров для проведення експертизи, щодо визначення ступеню наркотичного сп’яніння, виявлено та вилучено імовірне знаряддя вбивства та проведено ряд інших слідчих дій. Наразі, триває подальше досудове розслідування, хід якого перебуває у мене на постійному контролі» - розповів керівник Берегівської місцевої прокуратури Володимир Жилкін.

Затриманому оголошено про підозру в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України). Санкція вказаної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Берегівського ВП ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури.

 

 Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 1402