Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2019

Збут наркотиків у Тячеві: торгівцю оголошено про підозру, затримано його ймовірного спільника, в ході обшуків виявлено значну партію психотропів

      

За процесуального керівництва Тячівської місцевої прокуратури оголошено про підозру 32-річному місцевому мешканцю у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті наркотичних засобів, а саме психотропної речовини – метамфетаміну, вчинених повторно (ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Затримали підозрюваного 28 січня 2019 року у м. Тячів, безпосередньо після збуту близько 1-го грама наркотичного засобу. Крім цього, у чоловіка також виявлено та вилучено розфасовану ще у два поліетиленові пакети наркотичну речовину, близько по 1-му граму у кожному з них.

Сьогодні, 29  січня 2019  року, в рамках цього ж кримінального провадження за фактом збуту наркотичних засобів, правоохоронцями проведено обшуки у приватному помешканні вже іншого мешканця м. Тячів - ймовірного спільника затриманого, в ході яких виявлено та вилучено близько 40-ка поліетиленових пакетів із герметичними застібками, з речовиною, схожою до наркотичного засобу – метамфетаміну.

Крім того, в ході обшуків виявлено та вилучено три поліетиленові пакети із таблетками, на разі невідомого походження. Попередньо, в кожному з пакетів міститься близько 1 000 таблеток.

Також вилучено грошові кошти, отримані внаслідок збуту наркотичних засобів, пластикову каністру та скляну банку із вмістом невідомої речовини, які, ймовірно, використовувались для виготовлення наркотичних засобів.

Після проведення обшуків, закарпатця, у якого вдома були знайдені наркотичні речовини, затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі ВП Тячівського ГУНП в Закарпатській області. Місцева прокуратура забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.

 

Примітка:

санкція ч. 2 ст. 307 КК України, передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

 

 

 

кількість переглядів: 2113