Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2019

Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно закарпатця, який переховувався в США після спричинення смертельного ДТП у м. Виноградові

  

Прокуратурою Закарпатської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, щодо  мешканця смт. Королево, Виноградівського району,  депортованого із США, де він переховувався спричинивши смертельне ДТП в червні 2015 р. у м. Виноградові.

Досудовим розслідуванням встановлено, що  підозрюваний, рухаючись зі сторони смт.Королево по вул. Добролюбова в м. Виноградів, не забезпечив безпеку дорожнього руху та допустив зіткнення із зустрічним автомобілем «Mercedes Sprinter», в якому знаходилось подружжя та малолітній син.

Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень малолітній пасажир загинув на місці ДТП.

Дії підозрюваного кваліфіковані з  ч. 2 ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні здійснювало  СУ ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області.

 

Довідково:

 

За вчинення даного злочину, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 1033