Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.02.2019

На Закарпатті прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох переправників групи нелегальних мігрантів

     

Прокуратурою Закарпатської області затверджено  та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 4 закарпатців, які підозрюються в організації та сприянні незаконного переправлення через державний кордон України 8 нелегальних мігрантів вчинене за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів (ч.3 ст.332 КК України).

В ході слідства встановлено, що підозрювані (троє мешканців Іршавщини та один - Воловеччини), у вересні 2018 року, організували та сприяли переправленню групи нелегальних мігрантів до Словацької Республіки. Група мігрантів складалась з восьми чоловіків: чотирьох громадян Народної Республіки Бангладеш та чотирьох - Республіки Шрі-Ланка.

Щоб зловмисників не викрили, один із них їхав на окремій автівці попереду всіх інших і попереджав про відсутність нарядів поліції, сторонніх автомобілів чи інших перешкод.

Проте, не зважаючи на всі вжиті злочинцями заходи, близько опівночі, переправників разом з нелегалами затримали правоохоронці на Перечинщині.

 

Довідково: згідно санкції ч.3 ст. 332 КК України за скоєне, передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 
кількість переглядів: 2043