Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.02.2019

Прокуратура затвердила обвинувальний акт стосовно вже колишнього поліцейського, який у стані алкогольного сп’яніння спричинив ДТП з потерпілими на службовому авто

       

Прокуратурою Закарпатської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно, вже колишнього старшого інспектора ГУНП в Закарпатській області, який керуючи службовим автомобілем, допустив порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч.1 ст.286 КК України).

ДТП трапилась на початку квітня 2018 року у с.Гать, Берегівського району.  В ході слідства встановлено, що підозрюваний, порушивши правила дорожнього руху, не впорався з керуванням та вилетів у канал з водою, попередньо зіткнувшись з деревом.

В результаті аварії один з пасажирів отримав серію травм, які були кваліфіковані як тілесні ушкодження середньої тяжкості, ще один – легкі тілесні ушкодження.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ УСБУ в Закарпатській області за процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

 

 

кількість переглядів: 2565