Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.03.2019

За серію тяжких злочинів, мукачівець проведе більше 10 років за гратами

         

Вироком Мукачівського  міськрайонного суду визнано винним 38-річного місцевого мешканця у насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприроднім способом (ч.1 ст.153 КК України), грабежі та розбої, які поєднані з проникненням у житло (ч.3 ст.186, ч.3 ст. 187  КК України).

За сукупністю скоєних злочинів, мукачівця засуджено до 10 років і 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Обставини справи:

У серпні 2016 року мукачівець проник через відчинене вікно до квартири  71-річної потерпілої та напав на сплячу жінку. З ножем біля шиї та з погрозами його застосування, вона віддала злочинцю 64 тис грн власних заощаджень, щиро вважаючи, що таким чином він піде.

Проте обвинувачений, не зупинившись на цьому, почав вимагати вступити з ним в статеві відносини. Отримавши категоричну відмову - чоловік втік, попередньо задовільнивши власну хіть у присутності пенсіонерки.

           Крім цього, прокурором доведено вину обвинуваченого у вчиненні грабежу. Так, мукачівець проник через незачинені двері в квартиру 82-річного місцевого мешканця та нанісши йому декілька ударів, забрав мобільний телефон пенсіонера та незначні готівкові кошти, які були в нього при собі.

 На разі очікується на вступ вироку Мукачівського міськрайонного суду у законну силу.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2484