Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.03.2019

Шести учасникам організованої злочинної групи оголошено про підозру у незаконному збуті наркотиків (ФОТО)

    

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області слідчими ГУНП в Закарпатській області оголошено про підозру шести членам організованого злочинного угрупування, які протягом тривалого періоду збували наркотики.

Дії злочинців правоохоронцями задокументовано в ході декількох «оперативних закупок». До складу групи входили особи від 37 до 49 років. Встановлено, що затримані - четверо чоловіків та дві жінки, налагодили систему збуту і збували наркотичні речовини на території Закарпаття.

Під час санкціонованих обшуків, у затриманих виявлено та вилучено значні суми готівки у національній та іноземній валютах,  поліетиленові пакети з кристалізованою речовиною білого кольору та зброю.

Також, у кожного із підозрюваних при обшуках виявлено електронні міні-ваги із залишками кристалізованої речовини білого кольору та по декілька мобільних телефонів.

Дії затриманих кваліфіковано за ч.3 ст.307 КК України - незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання та збут наркотичних засобів, вчинені організованою групою в особливо великих розмірах.

Всіх підозрюваних затримано в порядку ст.208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Прокуратура клопотатиме про обрання їм судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває подальше досудове розслідування.

Довідково:

згідно санкції інкримінованої  статті, за скоєне передбачене покарання у вигляді позбавленням волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.


Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

 

кількість переглядів: 2540