Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.03.2019

П’яти учасникам злочинної групи, які організували мережу незаконного грального бізнесу на Тячівщині повідомлено про підозру

       

28 березня 2019 року, за погодження процесуального прокурора  слідчими СУ ГУНП в Закарпатській області повідомлено про підозру п’яти учасникам ОЗГ у вчиненні кримінального  правопорушення, передбаченого ч.3 ст.28, ч.1 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом, вчинене організованою групою).

Під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області співробітниками Управління захисту економіки в Закарпатській області спільно з СУ ГУНП в Закарпатській області ще в квітні 2018 року припинено діяльність зловмисників, які організували незаконне зайняття гральним бізнесом на території Тячівського району Закарпатської області.

У ході проведених обшуків в гральних закладах вилучено 86 одиниць комп’ютерної техніки, мобільні телефони, грошові кошти у національній та іноземній валютах.

Після завершення ряду експертиз, що обумовили таку тривалість слідства, здобуто додаткові докази злочинної діяльності учасників ОЗГ.

Встановлено, що група займалась злочинною діяльністю упродовж 2018-2019  років.  Учасники ОЗГ – місцеві мешканці.

Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі СУ ГУНП в Закарпатській області. Прокуратура Закарпатської області забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області


кількість переглядів: 2162