Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2019

Для з’ясування обставин отруєння дівчинки кокаїном у Мукачеві та притягнення винних до відповідальності, прокуратура зареєструвала кримінальне провадження

         

Мукачівською місцевою прокуратурою внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за повідомленням у засобах масової інформації про отруєння дитини кокаїном.

За попередньою інформацією, 13-річну дівчину у важкому стані доставлено до обласної дитячої лікарні м. Мукачево. За результатами проведених аналізів, медиками діагностовано алкогольне отруєння важкого ступеню та, крім того, у крові дівчинки виявлено наркотичну речовину-кокаїн.

Попередня правова кваліфікація за ч.3 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів вчинені із залученням малолітнього або щодо малолітнього) та ч.2 ст. 315 КК України (схиляння неповнолітнього до вживання наркотичних засобів).

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні буде доручено слідчим Мукачівського відділу поліції. Місцева прокуратура забезпечуватиме процесуальний контроль за ходом слідства.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області 


 

кількість переглядів: 2429